XIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & IX Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2020-10-02 - 2020-10-04

Zdrowa kuchnia w branży HoReCa

IMG 6454 edytowany

Zdrowa kuchnia w branży HoReCa
Piątek 2/10/2020 - 11.00-12.00
sala konferencyjna

Jak dotrzeć ze swoją naturalną eko ofertą do branży HoReCa – szanse i możliwości Panel szkoleniowy związany z systemem zamówień poprowadzą przedstawiciele Bidfood Farutex - największego polskiego dostawcy dla branży HoReCa Spotkanie połączone z pokazem kulinarnym i degustacją dań kuchni roślinnej przez ekoosobowość Katarzynę Gubałę i Mirosława Jabłońskiego, szefa kuchni Hotelu Andels w Łodzi. Zapraszamy na roślinną ucztę pełną zaskakujących smaków i mistrzowskich przepisów.

„Zero waste”, czyli kuchnia bez resztek
Piątek 2/10/2020 - 15.00-16.00
przestrzeń warsztatowa

Czy można stworzyć wykwintne dania z liści rzodkiewki? Jak w słodyczach smakuje natka marchewki? Czy można stworzyć zdrową chałwę z wytłoczyn po oleju? Warsztat kulinarny połączony z degustacją poprowadzi ekoosobowość Katarzyna Gubała i Mirosław Jabłoński, szef kuchni Hotelu Andels w Łodzi. O walorach olejów tłoczonych na zimno opowie ekspert Zbigniew Bańkowski. Przyjdź, zapisz się, a na pewno nie wyjdziesz z tego spotkania głodny! Dowiedz się, jak jeszcze możesz zaoszczędzić w swojej kuchni i przy tworzeniu swoich eko produktów.



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz