XIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & IX Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2020-10-02 - 2020-10-04

Piątek 2/10/2020 r.

Program wydarzeń towarzyszących targom:

Zdrowa kuchnia w branży HoReCa 11.00-12.00 (strefa konferencyjna) 

Jak dotrzeć ze swoją naturalną eko ofertą do branży HoReCa – szanse i możliwości Panel szkoleniowy związany z systemem zamówień poprowadzą przedstawiciele Bidfood Farutex - największego polskiego dostawcy dla branży HoReCa Spotkanie połączone z pokazem kulinarnym i degustacją dań kuchni roślinnej przez ekoosobowość Katarzynę Gubałę i Mirosława Jabłońskiego, szefa kuchni Hotelu Andels w Łodzi.
Zapraszamy na roślinną ucztę pełną zaskakujących smaków i mistrzowskich przepisów.

 

„Zero waste”, czyli kuchnia bez resztek 15.00-16.00 (strefa warsztatowa) 

Czy można stworzyć wykwintne dania z liści rzodkiewki? Jak w słodyczach smakuje natka marchewki? Czy można stworzyć zdrową chałwę z wytłoczyn po oleju? Warsztat kulinarny połączony z degustacją poprowadzi ekoosobowość Katarzyna Gubała i Mirosław Jabłoński, szef kuchni Hotelu Andels w Łodzi. O walorach olejów tłoczonych na zimno opowie ekspert Zbigniew Bańkowski. Przyjdź, a na pewno nie wyjdziesz z tego spotkania głodny! Dowiedz się, jak jeszcze możesz zaoszczędzić w swojej kuchni i przy tworzeniu swoich eko produktów.



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz