XII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VIII Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2019-10-18 - 2019-10-20
Katalog wystawców
-
Jesteśmy gospodarstwem ekologicznym zajmującym się produkcją roślinna jak i zwierzęcą (kury nioski) hodowlą kur zajmujemy się od 2008 roku. Do tej pory produkowaliśmy bardzo smaczne jajo ekologiczne a od 15 kwietnia 2013 roku wychodząc naprzeciw oczekiwaniom społeczeństwa wzbogaciliśmy naszą produkcję o jajo nowej generacji 3 w 1 tzn. ekologiczne bez GMO i z OMEGA3. Jeżeli nowy produkt uzyska aprobatę klientów to w dalszym ciągu będziemy udoskonalać swoją produkcję.
-
Gebr. Baldauf GmbH & Co.KG
Goßholz 5
88161 Lindenberg
Niemcy
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Numer stoiska: C33
Baldauf to najstarsza serowarnia w Niemczech, pozostająca w rękach rodziny, która ją założyła.
To jest kunszt serowarstwa od 1862 r!
Baldauf jest wyjątkowy:
- używamy wyłącznie mleko sienne - krowy są karmione tylko trawą i sianem, bez hormonów i kiszonek,
- używamy własne kultury bakterii
-
Gminna Spółdzielnia ,,Samopomoc Chłopska"
Rynek 24
98-240 Szadek
Polska, Poland
T: 43/82-15-144
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Numer stoiska: D49
Spółdzielnia powstała w 1945 r. Prowadzi działalność wielokierunkową, w tym produkcję wyrobów piekarniczo - cukierniczych i wędliniarskich, garmażeryjnych opartych na tradycyjnych recepturach i metodach wytwarzania. Masarnia GS oferuje około 50 gatunków wyrobów wędliniarskich i podrobowych, nie stosuje ulepszaczy. Wędzenie odbywa się w tradycyjnej wędzarni, w dymie z drzewa dębowego, olchowego i jałowca. Stosowane są naturalne przyprawy: pieprz czarny, czosnek, ziele angielskie, sól i majeranek.
Wypiek pieczywa w piekarni odbywa się metodą tradycyjną w piecu piekarskim opalanym węglem i drewnem.Produkcja ciast oparta jest na kwasie uzyskiwanym metoda fermentacji wielofazowej i mąkach najwyższej jakości.
-
Gospodarstwo Agroturystycze "Gościna"
Żurawinowa 3
83-400 Kaliska Kościerskie
Polska, Poland
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
W: goscina.eu
Numer stoiska: C42
Bory Tucholskie to jeden z największych kompleksów leśnych w Polsce. Dary natury zamknięte w słoiczkach oferują pomorskie firmy funkcjonujące w ramach Sieci Dziedzictwo Kulinarne Pomorskie. Znajdziemy tu konfitury, nektary, syropy czy marynowane lub suszone grzyby. Nowością będą przetwory z borówki amerykańskiej. Spotkanie z pomorskimi przetwórcami runa leśnego to idealna okazja aby zaopatrzyć swoje domowe spiżarnie na zbliżający się sezon jesienno-zimowy.
-
Gospodarstwo Ekologiczne Sątyrz
Sątyrz Pierwszy 6
73-120 Chociwel
E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Numer stoiska: F27
W gospodarstwie uprawiamy warzywa które sprzedajemy oraz przetwarzamy na kiszonki .w gospodarstwie również hodujemy zwierzęta ,głownie owce. i bydło mięsne
-
Gospodarstwo specjalizuje się w produkcji olejów. Głównym produktem jest Olej Rzepakowy Keslera.
-
Ekologiczna (w trakcie konwersji) uprawa róży pomarszczonej, pigwowca japońskiego i derenia jadalnego. Owoce i płatki róż świeże, mrożone oraz przetwory. Najlepszy w tej części galaktyki syrop z pigwowca japońskiego i konfitury z płatków róży.
- « Poprzednia
- 1
- 2
- Następna »