X Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VI Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2017-10-13 - 2017-10-15

Program spotkania

BLOGERZY FB 1200x628 px

 

Sala konferencyjna D

godz. 10.00 – 11.00    Rejestracja uczestników - biuro organizacyjne NATURA FOOD

godz. 10.00 – 16.00    Gra targowa - EKO Karuzela
organizator:                   Acora Events (cała hala Expo-Łódź)

godz. 11.00 – 11.30    Otwarcie spotkania.
prowadzenie:               Piotr Chabzda

godz. 11.30 – 12.30    SlowLife. Sztuka uważnego życia
prowadzenie:                Piotr Chabzda

godz. 14.00 – 15.00    Jak zostać kiperem do spraw oliwy? (degustacje olei)
prowadzenie:                Urszula Rzepczak, przedstawiciele firmy Green Spoon, Semco i Biooil

godz. 15.00 – 15.45    Coś na ząb - czyli lunch
serwuje:                        Restauracja VAPIANO (Food Court - foyer główne)

godz. 15.45 – 16.30    Food design - trendy w projektowaniu kulinariów
serwuje:                        Anna Grabarek, Grupa Bawełna

godz. 17.30 – 18.00    Rozstrzygnięcie gry targowej - EKO Karuzela, wręczenie nagród i zamknięcie spotkania
prowadzenie:               Piotr Chabzda

Sektor C
CHWYĆ BYKA ZA ROGI

(Projekt finansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego)

godz. 12.30 – 13.30         Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa I
prowadzenie:                     Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
                                              Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 13.30 – 14.30          Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa II
prowadzenie:                     Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
                                              Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 15:30 – 16:30         Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa III
prowadzenie:                     Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
                                              Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 16.30 – 17.00         Konkurs kulinarny – chwyć byka za rogi – tatar nie jedno ma imię
prowadzenie:                     Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska
                                              Ekologia" – Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera, Maciej Rudziks, Zdzisław Czepiga, Łukasz Krupiński

 

Program na dzień 6.10.2017 r.



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz