IX Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD - Edycja: 2016-10-07 - 2016-10-09

Katalog wystawców

  • Cukiernia Zaniewicz

    Listopadowa 4

    21-560 Międzyrzec Podlaski

    Polska

    T: +48 500 119 919

    F: +48 83 371 78 24

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.zaniewicz.pl

    Numer stoiska: 207

    Cukiernia Zaniewicza to rodzinna Firma z tradycjami. Naszym sztandarowym produktem jest Sękacz Zaniewicz – przygotowywany zgodnie z przeszło 100 letnią tradycją.

    Pracownia nasza posiada w ofercie bogatą ofertę produktów tradycyjnych i regionalnych. Naszą dewizą jest kultywowanie dobrych polskich tradycji kulinarnych.

    Profil produkcji jest stosunkowo szeroki: od ciast i ciasteczek, poprzez wykwintne torty bankietowe i okolicznościowe do ciast z najwyższej półki opartych na recepturach „odkurzonych z zapisków Babci” jak również bardzo bogata oferta zestawów upominków z produktami premium i regionalnymi. Szczególnie polecamy uwadze:

    - Sękacze Zaniewicza- tradycyjne, ręcznie zalewane,

    - ciasta, ciasteczka, pierniki, torty wyłącznie z naturalnych surowców, w tym bez dodatku glutenu robione ręcznie,

    - zestawy upominkowe,

    -pierogi w 6 smakach smażone na tłuszczu gęsim.

  • Czanieckie Makarony Sp. z o.o.

    Krajobrazowa 5

    43-354 Czaniec

    Polska

    T: +48 33 827 11 10

    W: www.czaniecki.pl

    Numer stoiska: 201

    Jesteśmy wiodącym producentem makaronów w Polsce oraz ich eksporterem do USA, Anglii i Irlandii. Oferujemy makarony pełnoziarniste, tłoczone, walcowane, gniazdka, makarony bezjajeczne amber durum praz makarony z błonnikiem owsianym.

  • Czesław Maszczyk

    Karolinowska 10

    97-300 Piotrków Trybunalski

    Polska

    T: +48 602 768 476

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    Numer stoiska: 219



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz