IX Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD - Edycja: 2016-10-07 - 2016-10-09

8.10.2016 - sobota

sobota, 8 października 2016 r.
godziny zwiedzania 10.00 – 18.00


SALA KONFERENCYJNA A


godz. 11.00 – 14.00    AKADEMIA BIOKURIERA - program
organizator:                  Redakcja Biokurier.pl

godz. 14.00 – 17.00    BIOBIZNES FORUM- program
organizator:                  Międzynarodowe Targi Łódzkie

SALA KONFERENCYJNA B

godz. 11.00 – 12.00    Produkty z owoców rokitnika jako źródło składników bioaktywnych
prowadzenie:                dr inż. Beata Piłat, PPHU Szarłat

godz. 12.00 – 13.00    Likopen- Profilaktyka 
prowadzenie:               Prof. Jan Barciszewski PAN,  Cinna Produkty Zdrowia

godz. 13.00 – 14.00    Happyevolution- 10 kroków do zdrowia
prowadzenie:                Żaneta Geltz, Hipoalergiczni

godz. 14.00 – 15.00     Wsparcie układu pokarmowego - podejście holistyczne
prowadzenie:                Agnieszka Piskała, Holistic Polska

godz. 15.00 – 17.00    Oczyszczanie drogą do zdrowia. Trzy kroki w oczyszczaniu i odkwaszaniu organizmu.  
prowadzenie:                dr h.c. Peter Jentschura 

SALA KONFERENCYJNA C

godz. 12.30 – 16.00    Fairtrade- skorzystaj z rynkowej szansy - program
organizator:                   Fairtrade Polska

SALA KONFERENCYJNA D

godz. 10.30 – 17.30    Ogólnopolskie Spotkanie Blogerów Kulinarnych - program 
organizator:                   Międzynarodowe Targi Łódzkie

STREFA POKAZÓW KULINARNYCH

godz. 10.30 – 11:00         Zboża, orzechy, pestki – śniadania nie tylko dla Vegan
prowadzenie:                    Chuifa Mix – Carlos Gonzalez Tejera

godz. 11.00 – 12:00         Bananowy Song – Banany z Dominikany
prowadzenie:                    Carlos González Tejera,

 godz. 12.00 – 12.30         Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie:                      Lokalny Rolnik 

godz. 12:30 – 13.30         Owoce robią prąd
organizator:                        Owocni  

godz. 13:30 – 14.30         Robimy Tagliatelle NCO 
prowadzenie:                     Kuchnia BACCARO

godz. 14.30 – 15.30         Co było pierwsze JAJKO czy...? – jajeczne kreacje nie tylko na śniadanie 
prowadzenie:                     Carlos González Tejera

godz. 15:30 – 16.30         Regionalne i tradycyjne, na ostro i na słodko, małe i duże – PIEROGOWE INSPIRACJE
prowadzenie:                   Joanna Jakubiuk - mistrzyni prawdziwych pierogów

godz. 16.30 – 17.00         Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie:                     Lokalny Rolnik 

godz. 17:00 – 18.00         „Z karpiem za Pan Brat” – warsztat filetowania
prowadzenie:                     Jacek Maliszewski

 

Program na dzień 29.09.2016



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz