IX Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD - Edycja: 2016-10-07 - 2016-10-09
8.10.2016 - sobota
sobota, 8 października 2016 r.
godziny zwiedzania 10.00 – 18.00
SALA KONFERENCYJNA A
godz. 11.00 – 14.00 AKADEMIA BIOKURIERA - program
organizator: Redakcja Biokurier.pl
godz. 14.00 – 17.00 BIOBIZNES FORUM- program
organizator: Międzynarodowe Targi Łódzkie
SALA KONFERENCYJNA B
godz. 11.00 – 12.00 Produkty z owoców rokitnika jako źródło składników bioaktywnych
prowadzenie: dr inż. Beata Piłat, PPHU Szarłat
godz. 12.00 – 13.00 Likopen- Profilaktyka
prowadzenie: Prof. Jan Barciszewski PAN, Cinna Produkty Zdrowia
godz. 13.00 – 14.00 Happyevolution- 10 kroków do zdrowia
prowadzenie: Żaneta Geltz, Hipoalergiczni
godz. 14.00 – 15.00 Wsparcie układu pokarmowego - podejście holistyczne
prowadzenie: Agnieszka Piskała, Holistic Polska
godz. 15.00 – 17.00 Oczyszczanie drogą do zdrowia. Trzy kroki w oczyszczaniu i odkwaszaniu organizmu.
prowadzenie: dr h.c. Peter Jentschura
SALA KONFERENCYJNA C
godz. 12.30 – 16.00 Fairtrade- skorzystaj z rynkowej szansy - program
organizator: Fairtrade Polska
SALA KONFERENCYJNA D
godz. 10.30 – 17.30 Ogólnopolskie Spotkanie Blogerów Kulinarnych - program
organizator: Międzynarodowe Targi Łódzkie
STREFA POKAZÓW KULINARNYCH
godz. 10.30 – 11:00 Zboża, orzechy, pestki – śniadania nie tylko dla Vegan
prowadzenie: Chuifa Mix – Carlos Gonzalez Tejera
godz. 11.00 – 12:00 Bananowy Song – Banany z Dominikany
prowadzenie: Carlos González Tejera,
godz. 12.00 – 12.30 Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie: Lokalny Rolnik
godz. 12:30 – 13.30 Owoce robią prąd
organizator: Owocni
godz. 13:30 – 14.30 Robimy Tagliatelle NCO
prowadzenie: Kuchnia BACCARO
godz. 14.30 – 15.30 Co było pierwsze JAJKO czy...? – jajeczne kreacje nie tylko na śniadanie
prowadzenie: Carlos González Tejera
godz. 15:30 – 16.30 Regionalne i tradycyjne, na ostro i na słodko, małe i duże – PIEROGOWE INSPIRACJE
prowadzenie: Joanna Jakubiuk - mistrzyni prawdziwych pierogów
godz. 16.30 – 17.00 Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie: Lokalny Rolnik
godz. 17:00 – 18.00 „Z karpiem za Pan Brat” – warsztat filetowania
prowadzenie: Jacek Maliszewski
Program na dzień 29.09.2016