X Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VI Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO

STREFA CHWYĆ BYKA ZA ROGI

STREFA CHWYĆ BYKA ZA ROGI - Sektor C

carlossebastian kornacki
                      Carlos Gonzalez-Tejera                                                Sebastian Kornacki       

Piątek, 13 października  2017 r.

godziny zwiedzania 10:00 – 18:00

godz. 11:00 – 12:30         Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 12:45 – 14:15         Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 14:30 – 16:00         Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 16:00 – 17:00         Wręcznie Nagród W Konkursie Kulinarnym Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 17:00 – 18:00         Pokaz Mistrzowski Laureatów Konkuru Kulinarnego Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

 

Sobota,14 października  2017r.

godziny zwiedzania 10:00 – 18:00

godz. 12.30 – 13.30        Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa I

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 13.30 – 14.30         Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa II

prowadzenie:                    Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska

Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera             

godz. 15:30 – 16:30         Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa III

prowadzenie:                    Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska

Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 16.30 – 17.00        Konkurs kulinarny – chwyć byka za rogi – tatar nie jedno ma imię

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska

Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

       

Niedziela, 15  października  2017 r:

godziny zwiedzania 10:00 – 17:00

godz. 11:00 – 11:30         Napoje Roślinne – pokazy

prowadzenie:                    Wojciech Szymanek, Radosław Marczewski, Carlos Gonzales Tejera

godz. 12:00 – 12:30         Napoje Roślinne – pokazy

prowadzenie:                    Wojciech Szymanek, Radosław Marczewski, Carlos Gonzales Tejera

godz. 12:30 – 13:00         Napoje Roślinne – pokazy

prowadzenie:                    Wojciech Szymanek, Radosław Marczewski, Carlos Gonzales Tejera

godz. 13:00 – 14:00         Kuchnia wegańska i bezglutenowa (w ramach Forum Alergii)

prowadzenie:                    Ireneusz Ciara 

 

Program na dzień 02.08.2017 r.