X Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VI Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO

TYGIEL SMAKÓW 2017

TYGIEL SMAKÓW 2017

Miło nam poinformować, że nagrodę główną w Konkursie "Tygiel Smaków 2017" otrzymał jogurt naturalny 9%, którego producentem jest PPH Klimeko - Bogusław Klimczak. Gratulujemy!

Produkty z Województwa Łódzkiego nominowane do konkursu TYGIEL SMAKÓW 2017:

- w kategorii mięso świeże oraz produkty mięsne:
kiełbasa Felinowska - producent: Przetwórstwo Mięsno-Wędliniarskie Jacek Podgórniak.

- w kategorii orzechy, nasiona, zboża, warzywa i owoce (przetworzone i nieprzetworzone):
buraki plastry 500 ml - producent: ZPHU MORYŃ Włodarczyk i Moryń Sp. Jawna.

- w kategorii wyroby piekarnicze i cukiernicze:
chleb żytni razowy za słonecznikiem 400 g - producent: Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" Ozorków.

- w kategorii gotowe dania i potrawy:
domowe zrazy wołowe zawijane - producent: KOWAL - Aleksandra Kowalska.

- w kategorii napoje (alkoholowe i bezalkoholowe):
sok jabłkowy z sokiem z owoców róży - producent: Wiatrowy Sad - Grażyna Wiatr.

- w kategorii inne produkty:
ser twarogowy szczercowski - producent: Rolniczo Pracownicza Spółdzielnia Mleczarska w Szczercowie.