X Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD & VI Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - Edycja: 2017-10-13 - 2017-10-15

Chwyć Byka za Rogi

Chwyć Byka za Rogi

Zbliża się  termin smakowitego wydarzenia łączącego  degustację z edukacją. Stowarzyszenie „Polska Ekologia” zaprasza na ucztę dla podniebienia, smakowite zapachy i pokazy przyrządzania ekologicznego mięsa wołowego. Promocja wołowiny odbędzie się w ramach projektu „Chwyć Byka za Rogi” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Każdego, kto chce spróbować  mięsa wołowego i jego przetworów w jakości BIO jak również umożliwić to dzieciom podczas warsztatów dla najmłodszych, zapraszamy na Targi  Natura Food & beECO w dniach 13-15 października 2017 r. Wszystko profesjonalnie i atrakcyjnie przygotowane przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia".

 

Piątek, 13 października  2017 r.

godziny zwiedzania 10:00 – 18:00

godz. 11:00 – 12:30         Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 12:45 – 14:15         Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 14:30 – 16:00         Konkurs Kulinarny Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 16:00 – 17:00         Wręcznie Nagród W Konkursie Kulinarnym Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 17:00 – 18:00         Pokaz Mistrzowski Laureatów Konkuru Kulinarnego Dla Uczniów Szkół Gastronomicznych – Chwyć Byka Za Rogi

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

Sobota,14 października  2017r.

godziny zwiedzania 10:00 – 18:00

godz. 12.30 – 13.30        Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa I

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 13.30 – 14.30         Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa II

prowadzenie:                    Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska

Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera             

godz. 15:30 – 16:30         Warsztaty kulinarne – chwyć byka za rogi – grupa III

prowadzenie:                    Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska

Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

godz. 16.30 – 17.00        Konkurs kulinarny – chwyć byka za rogi – tatar nie jedno ma imię

prowadzenie:                   Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska

Ekologia" – Sebastian Kornacki, Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera

     

Wszystkie szczegóły na bieżąco znajdziesz TUTAJ



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz