IX Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD - Edycja: 2016-10-07 - 2016-10-09

STREFA POKAZÓW KULINARNYCH

Strefa Pokazów Kulinarnych

 

carlos
Carlos González Tejera

marco ghiaMarco Ghia

atelieJola Słoma i Mirek Trymbulak ATELIER SMAKU 

joanna jakubiuk 640x366Joanna Jakubiuk

marcin piotrowskiMarcin Piotrowski 

sebastian kornackiSebastian Kornacki

 

piątek 7.10.2016


godz. 11.00 – 14.30        „Z karpiem za Pan Brat”- konkurs kulinarny dla szkół gastronomicznych pod Patronatem                                                           Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych
                                           "Polska Ekologia"

prowadzenie:                    Carlos González Tejera, Marcin Piotrowski, Sebastian Kornacki, Jacek
                                             Maliszewski

godz. 14.30 – 15.30        Wręczenie nagród laureatom IX Wojewódzkiego Konkursu Produktów
                                            Tradycyjnych Tygiel Smaków

organizator:                      Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego

godz. 15.30 – 16.00        Wręczenie nagród w konkursie „Z karpiem za Pan Brat”
prowadzenie:                   Carlos González Tejera

godz. 16.00 – 16.30        Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie:                   Lokalny Rolnik

godz. 16.30 – 17.00        Zdrowe desery na bazie kaszy jaglanej.
prowadzenie:                   Zakręcony Vege Obiad

godz. 17.00 – 18.00        “Z karpiem za Pan Brat” - pokaz Jurorów
prowadzenie:                     Carlos González Tejera

 

sobota 8.10.2016

godz. 10.30 – 11:00        Zboża, orzechy, pestki – śniadania nie tylko dla Vegan
prowadzenie:                   Chuifa Mix – Carlos Gonzalez Tejera

godz. 11.00 – 12:00        Bananowy Song – Banany z Dominikany
prowadzenie:                   Carlos González Tejera,

godz. 12.00 – 12.30        Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie:                   Lokalny Rolnik

godz. 12:30 – 13.30        Owoce robią prąd
organizator:                       Owocni

godz. 13:30 – 14.30         Robimy Tagliatelle NCO
prowadzenie:                     Kuchnia BACCARO

godz. 14.30 – 15.30          Co było pierwsze JAJKO czy...? – jajeczne kreacje nie tylko na śniadanie
prowadzenie:                     Carlos González Tejera

godz. 15:30 – 16.30          Regionalne i tradycyjne, na ostro i na słodko, małe i duże – PIEROGOWE INSPIRACJE
prowadzenie:                     Joanna Jakubiuk - mistrzyni prawdziwych pierogów

godz. 16.30 – 17.00          Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie:                     Lokalny Rolnik

godz. 17:00 – 18.00         „Z karpiem za Pan Brat” – warsztat filetowania
prowadzenie:                     Jacek Maliszewski

 

niedziela 9.10.2016

godz. 10.30 – 12.00         Kuchnia wegańska i bezglutenowa
prowadzenie:                     Atelier Smaku

godz. 12.00 – 12.30         Konkurs “weekendowe śniadanie do łóżka”
prowadzenie:                    Międzynarodowe Targi Łódzkie

godz. 12.30 – 13.00         Zboża, orzechy, pestki – śniadania nie tylko dla Vegan
prowadzenie:                    Chuifa Mix – Carlos Gonzalez Tejera

godz. 13.00 – 13.30         Alternatywne kanały dystrybucji
prowadzenie:                    Lokalny Rolnik

godz. 13.30 – 14.00         Ogłoszenie wyników konkursu “weekendowe śniadanie do łóżka”
prowadzenie:                     Międzynarodowe Targi Łódzkie

godz. 14.00 – 15.00          Co było pierwsze JAJKO czy...? – jajeczne kreacje nie tylko na śniadanie
prowadzenie:                     Carlos González Tejera

godz. 15.00 – 16.00          Bananowy Song – Banany z Dominikany
prowadzenie:                     Carlos González Tejera

 

SPONSORZY

zjazdowa       lokalny rolnikstalgast

darynatury logo

fiskars logo

c

 



Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz