XXII Targi – Regiony Turystyczne NA STYKU KULTUR

28.02.2016 r. (niedziela)

STREFA FOODIE PEOPLE STREFA BOOK & COOK

10-11.00

Znaczenie słodyczy przy wysiłku fizycznym - trener personalny Adam Derdzikowski

11-12.00

Pokaz ozdabiania mazurków - Cukiernia Wasiakowie

13-14.00

Warsztaty ozdabiania babek wielkanocnych - Cukiernia Wasiakowie

15-16.00

Warsztaty Praliny i Rogale


12-13.00

Degustacje i pokaz gotowania

- ciastka owsiane

- ciasto z cukinii z pomarańczą

- curry rybne

- hiszpańska zupa pomidorowa z chorizo i ciecierzycą

- azjatycki makaron z miętą i kurczakiem

- babeczki z polentą z kremem truskawkowym

14-15.00

Degustacje i pokaz gotowania

- ciastka owsiane

- ciasto z cukinii z pomarańczą

- curry rybne

- hiszpańska zupa pomidorowa z chorizo i ciecierzycą

- azjatycki makaron z miętą i kurczakiem

- babeczki z polentą z kremem truskawkowym