XXII Targi – Regiony Turystyczne NA STYKU KULTUR - Edycja: 2016-02-26 - 2016-02-28

27.02.2016 r. (sobota)

STREFA FOODIE PEOPLE STREFA BOOK & COOK

10-11.00

  • Warsztat dla dbających o linię - Trener

personalny Adam Derdzikowski

11- 11.30; 13.15- 13.45

  • Jemy zdrowo – warsztat dla przedszkolaków
  • Piramida zdrowego odżywiania – dzieci
  • uzupełniają piramidę wylosowanymi
  • obrazkami, omówienie
  • piramidy
  • Zdrowa sałatka – dzieci komponują własną
  • sałatkę z przygotowanych składników

11.45-12.15; 14-14.30

  • Jemy zdrowo – warsztat dla juniorów
  • Zdrowy talerz – dzieci uzupełniają talerz
    własnymi rysunkami, omówienie talerza
  • Zdrowa sałatka lub kanapka – dzieci komponują własną sałatkę lub kanapkę z przygotowanych składników
    (4 składniki główne + oliwa + zioła)

12.30 - 13.00; 14.45 -15.15

  • Jemy zdrowo – warsztat dla nastolatków
  • Zdrowy lunch-box – nastolatkowie na
    podstawie rysunku „zdrowego talerza” układają
    propozycję drugiego śniadania, omówienie talerza
  • Zdrowa sałatka lub kanapka – dzieci komponują
    własną sałatkę lub kanapkę z przygotowanych
    składników

15.15-16.00

  • Warsztat z trenerem personalnym dla dbających
    o linie- Adam Derdzikowski

16-17.00

Degustacje i pokaz gotowania

  • ciastka owsiane
  • ciasto z cukinii z pomarańczą
  • curry rybne
  • hiszpańska zupa pomidorowa z chorizo
    i ciecierzycą
  • azjatycki makaron z miętą i kurczakiem
  • babeczki z polentą z kremem truskawkowym

17-18.00

Degustacje i pokaz gotowania

  • ciastka owsiane
  • ciasto z cukinii z pomarańczą
  • curry rybne
  • hiszpańska zupa pomidorowa z chorizo i ciecierzycą
  • azjatycki makaron z miętą i kurczakiem
  • babeczki z polentą z kremem truskawkowym
 


Bądź na bieżąco - zapisz się do newslettera!

Włącz swój javascript, aby przesłać ten formularz